11-09-2018

mondzorg

 

Welkom vanaf het eerste tandje

Een gezond gebit is een kostbaar bezit. Om een mooi gezond gebit te krijgen en te houden, is het belangrijk dat uw kind al op jonge leeftijd naar de tandarts gaat. Hoe eerder uw kind leert tanden en kiezen goed te verzorgen, hoe gezonder ze blijven en hoe minder de tandarts hoeft te doen. Bovendien ervaren jonge kinderen dat het heel gewoon is om naar de tandarts te gaan. Zij groeien op met de tandarts. Kinderen zijn van harte welkom in de Dental Car zodra het eerste tandje doorbreekt totdat zij achttien jaar zijn.

JTV Mondzorg voor kids

Bij JTV Mondzorg voor kids draait alles om kinderen. Belangrijk is dat uw kind zich bij ons op zijn gemak voelt. Bij ons werken tandartsen, kindertandverzorgenden, mondhygiënisten en (preventie)assistenten die bewust hebben gekozen om met kinderen te werken. Zij doen dat met veel plezier en geduld. Bovendien hebben zij veel ervaring met het melkgebit én het blijvende gebit.

Preventie staat voorop

Preventie, het voorkomen van gaatjes, staat bij ons voorop. Daarbij hoort twee keer per jaar controle van het gebit in de Dental Car (het liefst samen met uw kind(eren)), tips om het gebit optimaal te verzorgen, voedingstips én het nemen van preventieve maatregelen, zoals sealen en een fluoridebehandeling. Daarnaast wordt er naar de stand van de tanden gekeken, zodat uw kind tijdig naar de orthodontist kan worden doorverwezen. Hierdoor helpen wij kinderen en jongeren om hun gebit gezond te houden.

Geen kosten

Voor kinderen van 0 tot 18 jaar vergoedt de basisverzekering controles en bijna alle behandelingen. Uw behandelaar informeert u tijdig over eventuele kosten die niet onder de vergoeding vanuit de basisverzekering vallen (bijvoorbeeld orthodontie, etsbruggen en bleken van tanden).

Hoe meld ik mijn kind aan?

U kunt uw kind aanmelden via onze website www.mondzorgvoorkids.nl. U kunt ons ook bellen voor meer informatie of om een afspraak te maken: 0412 – 625 967. Of loop binnen bij de Dental Car.

Centrum Oss (praktijk en hoofdkantoor)

Obrechtstraat 25

5344 AT Oss

Telefoon 0412 - 625 967

www.mondzorgvoorkids.nl

mondzorg 3